KERÉKPÁROS PIHENŐHELY

A “Bringatanya” kerékpáros pihenőhely az alábbi szolgáltatásokat nyújtja: (az aláhúzott címszavakra kattintva letöltheti árlistánkat)

Kerékpáros pihenő

A pihenő épületében lehetőség van zuhanyzásra, mosdásra, mosásra, illetve a közösségi terek, pihenő- és játszószobák igénybevételére. Lehetőség van továbbá a kertben rendelkezésre álló területen pihenni, sétálni, s a  gyermekek szülői felügyelettel igénybe vehetik a területen található játszóteret is.

Kerékpár kölcsönzés és szerviz

A Kerékpáros pihenőhelyen 2 db női és 3 db férfi Schwin Csepel típusú kerékpár kölcsönzésére van lehetőség. Egyes javítások elvégzése szükség esetén szervizünkben lehetséges.

Buszos transzfer szolgáltatás

Szolgáltatásunk keretében lehetőség van kerékpáros túrázók és kerékpárjaik szállítására, valamint a csomagjaik szállítására a szálláshelyekről, illetve szálláshelyekre. Ehhez rendelkezésünkre áll egy 8+1 személyes Fiat Ducato típusú kisbusz. A balatoni hajókirándulást választó múzeumi látogatókat igény szerint szintén ezzel a kisbusszal szállítjuk le az elektromos kishajónkhoz, mivel a megvalósítás helyszíne nem közvetlenül a kikötő mellett fekszik.

Parkoló

A Bringatanya területén 23 férőhelyes parkoló található, melyből 2 db akadálymentes parkoló. A parkoló igénybevétele minden vendégünk számára ingyenes.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot velünk az  Elérhetőség menüpontban.

Natura 2000 - Bringatanya by VNATURA